🌟 נמאס לכם לבזבז את המזומנים שהרוויחו קשה על גאדג'טים למטבח שפשוט יושבים במגירה? אתה לא לבד! להלן 7 פריטי מטבח שאפילו שפים רואים בזבוז כסף מוחלט! 💸 גלה אילו כלים פופולריים כולם הייפ ואינם חומר, שכן אנשי מקצוע בתעשייה שוקלים על האלטרנטיבות האהובות עליהם. 🍳
כל טבח ביתי רוצה להיות אדון במטבח, ולעתים קרובות לפנות לגאדג'טים הטרנדיים האחרונים ופריטים חובה המומלצים על ידי משפיעים. עם זאת, כשמדובר במעשיות ויעילות, לא כל הפריטים הללו מחזיקים מעמד בבדיקת שפים מנוסים. הם רוצים כלים אמינים, רב -תכליתיים ומרוממים באמת את כישוריהם הקולינריים, ולא גאדג'טים שפשוט מושכים חזותית. במאמר זה נצלול אל 7 פריטי מטבח שפים מסכימים הם בזבוז כסף כולללחשוף אילו כלים פופולריים עשויים להזיק יותר מתועלת במטבח שלך.
עומס יתר של גאדג'ט מטבח
עם עליית מדריכי הבישול של המדיה החברתית, רבים נפלו טרף לפיתוי של גאדג'טים מטבח חדשניים המתגאה בתכונות ייחודיות. עם זאת, לעתים קרובות כלים אלה נחשבים קלים על ידי שפים המעדיפים עדיפות לתפקוד ויעילות במטבח. לדוגמה, פריטים המשווקים כ"החייב חובה "יכולים להזיק להשיג טכניקות בישול מתאימות. שפים מדגישים השקעה בחיוניים המניבים תועלת מקסימאלית ואורך חיים.
סליידר הבננות
אחד הפריטים הלועגים בתדירות הגבוהה ביותר הוא ה- מסלול בננהו למרות שזה נראה כמו דרך קלה ליצור פרוסות אחידות לחלוטין, שפים מסכימים פה אחד שהגאדג'ט הזה מיותר. סכין פשוטה יכולה להשיג את אותה משימה בשניות בלבד תוך תופסת הרבה פחות מקום במטבח שלך. חוץ מזה, מי לא אוהב קצת כיף עם הכנת האוכל שלהם?
מפריד ביצים
באופן מסורתי, הפרדת חלמונים לבנים נעשית בטכניקה פשוטה הכוללת את חצאי הקליפה או הידיים שלך. הזן את מפריד ביציםמכשיר המשווק לייעול תהליך זה. עם זאת, שפים טוענים שהוא תופס מקום נגדי ומשאיר אותך עם כלים עוד יותר לשטוף. טבח מיומן יכול להפריד ביצים באותה מידה וביעילות ללא כל גאדג'טים.
מסלול אבוקדו
פריט טרנדי נוסף, ה מסלול אבוקדוהוא גאדג'ט נוסף שאנשי המקצוע אומרים אינו שווה את ההשקעה. בעוד שהיא משלבת את הפונקציות של חיתוך ואבוקדו של אבוקדו, המציאות היא סכין חדה וכף הם מגוונים יותר ויעילים לא פחות. שפים מעדיפים לא לעמוד במטבחים שלהם עם פריטים לשימוש חד-פעמי, וגם אתה צריך!
עיתונות שום מתמחה
תוך ריסוק שום יכול לרומם כל מנה, להסתמך על א עיתונות שום מתמחה נחשב לבזבוז של שפים מקצועיים רבים. הם טוענים כי סכין פשוטה ולוח חיתוך יכולים להשיג את אותו פרופיל טעם ללא צורך בגאדג'טים נוספים. שלא לדבר, העיתונות המתמחות הללו יכולות להיות מאתגרות לנקות, מה שהופך אותם לתוספת מסורבלת לכל מערך מטבח.
מדד ספגטי
כלי נוסף ששפים מבטאים ספקנות לגביו הוא מדד ספגטיו למרות שזה נראה חכם לבקרת חלקים, שפים מציינים כי השימוש בידיים שלך כדי להעריך גדלי הגשה הוא הרבה יותר מעשי ומבטל את העומס. בנוסף, הניסיון במטבח מלמד אותך איך נראית מנה יחידה, ומאפשרת לך לנתק את הגאדג'ט המיותר הזה לחלוטין.
ספינר סלט
בעוד שטיפת ירקות היא חיונית, א ספינר סלט לרוב נתפס כמי שאינו חיוני על ידי שפים מנוסים. הם תומכים בפשטות פשוט בשריצה של הירוקים שלך במסננת וטופחים עליהם יבשים במגבת. שיטה זו מהירה יותר, לוקחת פחות מקום ונמנעת מהציוד העודף שיכול ללוות הכנת סלט.
מסוק לעשבי תיבול
לבסוף, גאדג'ט מסוק העשבים הוא פריט נוסף ששפים מבקרים. זה עשוי להיראות מושך כי קיצוץ במהירות עשבי תיבול טריים, אך השפים טוענים כי סכין של שף יכולה להשיג את אותה המשימה בצורה טובה יותר ועם יותר שליטה. כלים שיכולים לבצע תפקידים רב-פונקציונליים מועדפים על פני אלו המשרתים רק מטרה יחידה.
לסיכום, בעוד שקשה לעמוד בפני הערעור של גאדג'טים מטבח טרנדי, והבחין במה שמשפר באמת את חווית הבישול שלך הוא חיוני. פריטים רבים המוגדרים כחיוניים הם לרוב לא יותר מאשר עומס. על ידי התמקדות ב פריטים איכותיים המגישים פונקציות מרובות, אתה יכול לייעל את שטח המטבח שלך ולשפר את כישורי הקולינריה שלך בו זמנית. לקבלת טיפים נוספים בנושא עיצוב בית וייעוץ מעשי במטבח, הקפד לחזור למאמרים עתידיים ולשתף את זה עם חובבי הבישול האחרים!